YNGbelieve organiseert tienerevents en tieneravonden


EVENT NAJAAR 2023 YNGbelieve Pizza-Praise-Party
Op 7 oktober 2023 hebben we weer een Pizza-Praise-Party.

Derek Burnside is directeur van Capernwray Bible School Torchbearers in Engeland en is de spreker van ons tienerevent (er is vertaling). Het thema is ‘I’m in Christ, and He’s in Me’ (Johannes 14:20) Onze enige echte YNGbelieve band zal deze avond aanwezig zijn.  De avond zal vol zijn van elkaar ontmoeten, fun en met meer leren over wie Jezus is voor jou!

Meld je snel aan:
Ticket 1: om 17:30uur Preach-Praise-Pizza + Pizza €19,50
Ticket 2: om 19:30uur Preach-Praise-Party + Snack €12,50Nadat we genoten hebben van de Pizza’s staat onze YNGbelieve band klaar om samen tijd te nemen voor worship. Een goeie spreker hebben we ook deze avond!
Neem alvast vrij van je bijbaantje, vraag je vriend, vriendin of je hele tienergroep om mee te komen, zorg dat je vervoer hebt en zet 7 oktober 2023 in je agenda!

Save the date, Be there!
Meld je hier aan!

 


 

YNGbelieve Nights

Elke maand komt een groep tieners van 12 tot en met 18 jaar in regio Rotterdam bij elkaar. Vanaf de brugklas ben je welkom. Fun, Firm and Faith zijn drie pijlers binnen ons werk als YNGbelieve. Deze zul je herkennen in het programma tijdens onze tieneravonden.

We hebben een geweldige leuke groep met tieners t/m 18 jaar oud.

In september 2023 starten we met een nieuw thema. Psalm 23:1-The lord is my shepherd I lack nothing!

De tieneravonden zijn één maal in de twee weken op zaterdagavond. Inloop vanaf 19:30 uur. Start 20:00uur tot 22:00uur.

Ben jij een tiener die op zoek is naar God en wil je groeien in je relatie met God? Wil je met leeftijdsgenoten chillen: je bent welkom om kennis met ons te maken en onze groep te versterken! Twee keer per jaar organiseren we een YNGbelieve event speciaal voor tieners.


PROGRAMMA

We dromen ervan dat tieners tijdens onze tieneravonden zullen groeien in hun relatie met God, zullen ontdekken dat Jezus Christus voor hun zonden gestorven is, dat God in hun hart woning wil maken door Zijn Geest en dat Hij Zijn plan in hun leven wil
uitwerken, namelijk meer en meer te veranderen naar het beeld van Zijn Zoon.”

Daarom hebben wij een programma dat gericht is op de behoefte van de tieners. We sluiten met ons programma aan bij de leef- en belevingswereld van de groep maar ook bij die van de individuele tiener. Elke tiener is uniek en heeft een andere manier van leren en groeien. De ene tiener is een doener en de andere tiener houdt van studeren en de verdieping opzoeken. Een andere tiener is op zoek naar de basis: “waarom zou ik sowieso geloven”?

Onze startavond zal 9 september zijn.

Onze avonden zijn in het gebouw van De Brandaris: Coloniastraat 25, 3024 TA Rotterdam.
Meer info? Bel of stuur een berichtje naar 06-41245741 of Biancaboender@you-ngbelieve.nl

 


 

Leer het YNGbelieve team kennen: