Online zomerprogramma 2020

Vorig jaar heeft YNGbelieve voor Reveilweek een online zomerprogramma georganiseerd.

Een zomer zonder de conferentie Reveilweek (van de NEM) kunnen wij ons niet indenken. Een zomer zonder tieners……is voor ons ondenkbaar. Want wat we het liefst doen is jou als tiener helpen om  te groeien in je relatie met Jezus Christus. Het liefst gewoon normaal in real life maar helaas is dit door corona niet mogelijk. Dus zijn we de uitdaging aangegaan om het online te doen.

We horen je zeggen … ‘ja maar dat gaat toch nooit lukken?’ Nou, daar heb je gelijk in! Dat klopt. Tot die conclusie zijn wij ook gekomen. Real life is niet te vervangen door online. Maar omdat we het zo belangrijk vinden om jouw relatie met God te versterken hebben we een mooi programma gemaakt.

Ons online thema is: Leef met Jezus. Met als focus; ‘Samen geloven.’

Ga elke dag (20, 21, 22, 23, 24 juli) naar onze INSTAGRAM en volg het programma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op deze site hebben we een aantal korte video preken gezet om je geloof te versterken. We hebben een nieuw boekje laten maken in de serie FAITH under CONTRUCTION over:  ’Samen geloven- De kracht van de kerk’.

Download het boekje door op de foto te klikken:

           

 

We hebben naast het boekje de kaart “De 5 B’s van samen geloven” gemaakt om je te bemoedigen en samen geloven te activeren. Super handig! (klik voor downloaden)

 

Een handige tool om je te helpen met stille tijd (klik voor downloaden)

Daarnaast hebben we diensten met een spreker & worship, we spelen met elkaar Maffia en we hebben een flashback naar de afgelopen jaren.

Zorg dat je klaar zit voor de livestreams van:
Maandag 20 juli 2020: 19:30 uur -> Klik hier!
Woensdag 22 juli 2020: 19:30 uur -> Klik hier! 

Alvast inkomen? Onze band heeft al wat voor jullie opgenomen!

 

In de week van 18 juli, waarin normaal gesproken de grote Reveilweek plaats zou vinden, hebben we een meer interactief programma. In het schema kun je de activiteiten zien en hou vooral onze socials in de gaten!

Faith Under Construction Online #1
Maandag 20 juli 2020 19:30 uur (Inloop vanaf 19:15 uur)

Faith Under Construction Online #2
Woensdag 22 juli 2020 19:30 uur (Inloop vanaf 19:15 uur)