YNGbelieve Community brengt tieners en jongeren bij elkaar.

Wij geloven in de kracht van verbinding. Samen geloven. YNGbelieve community wil een positieve omgeving vormen voor tieners en jongeren, waarbij zij de mogelijkheid krijgen om te groeien in hun persoonlijke relatie met Jezus Christus en hun volledige potentie te benutten.
We bouwen aan een actieve community waar tieners en jongeren zich thuis voelen en leren samen hoe handen en voeten te geven aan hun geloof.

Dit doen we door alle activiteiten, evenementen, smallteams door heel Nederland en onze online community.

De online omgeving van YNGbelieve Community biedt een platform voor vraag en antwoord, waar tieners openlijk kunnen praten over hun geloof, twijfels delen en antwoorden vinden op hun vragen. Bovendien moedigt YNGbelieve lokale connecties aan door tieners in contact te brengen met kerken in hun woonplaats. Zo ontstaat er een brug tussen de YNGbelieve Community en lokale kerk en geloofsgemeenschappen.

Of het nu gaat om het delen van ervaringen, het vinden van antwoorden op geloofsvragen, het luisteren naar inspirerende preken of het opbouwen van lokale connecties, YNGbelieve biedt tieners een waardevolle en ondersteunende ruimte om te groeien in hun geloof en relaties.

Binnenkort meer over (online) YNGbelieve Community.