De YNGbelieve Bibleschool week voor 2024 zit vol!

YNGbelieve Bibleschool week voor jongeren van 14 t/m 24 jaar die willen groeien in hun persoonlijke relatie met Jezus Christus. Van zondag 28 april tot en met vrijdag 3 mei 2024 zullen we met ongeveer 100 tieners de bergen in gaan. Scroll naar beneden om je aan te melden!

In deze week hebben we een mooie samenwerking met Torchbearers.  Zij zullen in samenwerking met YNGbelieve elke ochtend en avond het onderwijs verzorgen. Torchbearers staat bekend als Bijbelschool en het organiseren van conferenties. Torchbearers heeft 25 centra’s over de hele wereld, en geeft Bijbels onderwijs en praktische training.

We hebben al een mooi programma voorbereid met mooie afwisseling tussen FUN-FIRM-FAITH. Deze week is speciaal bedoeld voor tieners die houden van verdieping in hun geloof en willen proeven hoe het is om naar een Bijbelschool te gaan. In onze “Faith under Construction” momenten nemen we tijd voor worship met onze YNGbelieve band, luisteren we naar een spreker, houden we stille tijd en in de small teams praten we met elkaar over het thema. ‘s Middags gaan we de bergen in en ‘s avonds gaan we op een interactieve manier bezig met “Faith under Construction”. Je kunt zeker rekenen op een kampvuur avond.

De kosten voor onze YNGbelieve Bibleschool week 2024 is
495 euro (vroegboekkorting tot 1 januari 2024)
515 euro (vanaf 1 januari 2024)
Deze kosten zijn inclusief:

-busreis vanaf Utrecht
-overnachting in het hotel met ontbijt, lunch en diner
-snacks
-alle middagactiviteiten
-inhoudelijk Bijbelstudie programma
-avonddiensten
-avondprogramma
-smallteams
-elke dag een studiemoment om huiswerk te maken incl. 2 docenten voor uitleg en ondersteuning.

Zelf regelen:
-annuleringsverzekering
-aansprakelijkheidsverzekering
-reisverzekering
-€10 voor het avondeten tijdens de terugreis van Zwitserland naar Nederland

Download hier de paklijst

Klik hier voor de algemene voorwaarden