Zomerkamp

Wat we het liefst doen is jou als tiener helpen om te groeien in je relatie met Jezus Christus. Toen het protocol voor zomerkampen beschreven was hebben we direct in mogelijkheden gedacht. Dit kamp is een bijzonder kamp want in tijden van corona mogen we niet zomaar bij elkaar komen. De regering heeft besloten dat we op kamp mogen maar met strikte voorwaarde. Deze voorwaarden zijn beschreven in het protocol voor “avonturenzomer2021—protocol-zomerkampen”

Ook ons kamp zal zich streng moeten houden aan deze protocollen. Als je je daaraan niet kunt houden willen we je vragen om niet mee te gaan. (ouders jullie kunnen het beste inschatten of jullie kind zich aan de afspraken kan houden. Wees daarbij realistisch want we moeten ook al vinden we dit moeilijk tieners naar huis sturen als ze zich niet houden aan de protocollen)

We willen namelijk geen uitbraak van corona veroorzaken en dat de krant meld “Corona uitbraak-tienerkamp houdt zich niet aan de regels”

Ons tienerkamp zal met name buiten plaats vinden i.v.m. de coronamaatregelen. Dus ben je meer een huismus die heerlijk bij de kachel zit met een goed boek dan is dit YNGbelieve kamp niets voor jou.

Ondanks alle maatregelen zien we het helemaal zitten en zien we uit naar een fantastische week! Van 26 juli tot en met 30 juli zullen we voor 100 a 150 tieners een YNGbelieve kamp organiseren in Ambt Delden op de Kroeze Danne.

YNGbelieve Camps wordt georganiseerd door You!nGbelieve
Programma (klik op de foto):

 

 

Ben jij 13 tot 18 jaar? Ga je mee? Meld je hier aan!
Kijk regelmatig op onze site voor nieuwe kampen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij willen als YNGbelieve dat onze activiteiten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom hebben wij altijd sponsorplekken beschikbaar voor tieners die financieel niet draagkrachtig genoeg zijn. Wil jij gebruik maken van een sponsorplek neem dan contact op met Leonard Boender 06-50252735.

 

 

 

 

 

 

Wil je een plek sponsoren? Een sponsorplek kost 220 euro, je kunt uiteraard ook een deel sponsoren. Je kunt het sponsorbedrag over maken naar bankrekening NL68 RABO 0108 8047 98 t.n.v. Stichting You!nG o.v.v. sponsorplek YNGbelieve kamp. Liever via iDeal sponsoren! Klik dan op de foto hier boven en kies voor donatie.