YNGbelieve Summercamp

Een keer per jaar organiseren we in de zomer een tienerkamp vol FUN-FAITH-FIRM en met Christ centered Bijbelsonderwijs. Een supertof kamp waar jongeren kunnen groeien in hun geloof en nieuwe vriendschappen ontwikkelen.

Wat we het liefst doen is jou als tiener helpen om te groeien in je relatie met Jezus Christus. Ook in 2024 organiseren we wederom ons YNGbelieve Summercamp. Scroll naar beneden om je aan te melden!

 

 

 

 

Ons tienerkamp zal met name buiten plaats vinden.  Dus ben je meer een huismus die heerlijk bij de kachel zit met een goed boek dan is ons YNGbelieve Summercamp niet echt iets voor jou. Is kamperen, sport, workshops, smallteams, worship en Christ centered Bijbelstudie iets voor jou? Dan ben je van harte welkom!

De voorbereidingen zijn al in volle gang. We zien uit naar een fantastische week! Van maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli 2024 zullen we voor ongeveer 100 tieners een YNGbelieve kamp organiseren in Ambt Delden op de Kroeze Danne.

Programma (klik op de foto):

De kosten voor onze YNGbelieve Summercamps in Ambt Delden is
275 euro (vroegboekkorting tot 1 maart 2024)
295 euro (vanaf 1 maart 2024)
Deze kosten zijn inclusief:

-campeerplek met (in overvloed ) ontbijt, lunch en diner
-snacks
-alle middagactiviteiten
-inhoudelijk Bijbelstudie programma
-avonddiensten
-avondprogramma
-smallteams
-FUN-FIRM-FAITH

Zelf regelen:
-annuleringsverzekering
-aansprakelijkheidsverzekering
-reisverzekering
-vervoer
-tent
Ben jij tussen de 12 (vanaf de brugklas) tot 18 jaar? Ga je mee? Meld je hier onder aan! Kijk regelmatig op onze site voor nieuwe kampen.  Onze Bibleschool week in mei 2024 al gezien?

 

Wij willen als YNGbelieve dat onze activiteiten voor iedereen financieel toegankelijk zijn. Daarom hebben wij altijd sponsorplekken beschikbaar voor tieners die financieel niet draagkrachtig genoeg zijn. Wil jij gebruik maken van een sponsorplek neem dan contact op met Leonard Boender 06-50252735.

 

 

 

 

 

Wil je een plek sponsoren? De kampkosten voor het YNGbelieve Summercamp zijn minimaal ? euro per persoon. Je kunt uiteraard ook een deel sponsoren. Je kunt het sponsorbedrag over maken naar bankrekening NL68 RABO 0108 8047 98 t.n.v. Stichting You!nG o.v.v. sponsorplek YNGbelieve kamp. Liever via iDeal sponsoren! Klik dan op de foto hier boven en kies voor donatie.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

YNGbelieve Camps wordt georganiseerd door You!nGbelieve