Bibleschool week

YNGbelieve Bibleschool week

Zwitserland?! YES! YNGbelieve organiseert wederom van 30 april tot en met 5 mei 2023  een mini bijbelschool week in Zwitserland voor jongeren vanaf 14 jaar kun jij je aanmelden. We verblijven in “Credo”

 

Afbeelding Credo hotel

 

Credo is gevestigd in Wilderswil, een charmant dorpje in de buurt van Interlaken en in het centrum van de wereldberoemde Jungfrau-regio met zijn beroemde bergen en prachtige landschappen. Met uitzicht op de brede vallei staat het bijzondere huis, Credo (Latijn voor “ik geloof”). De charmante kasteelachtige architectuur is zichtbaar in het hele huis en biedt een onderscheidende en warme sfeer voor vele gasten.

In deze week hebben we een mooie samenwerking met Torchbearers

Zij zullen in samenwerking met YNGbelieve elke ochtend het onderwijs verzorgen. Torchbearers staat bekend als Bijbelschool en het organiseren van conferenties. Torchbearers heeft 25 centra’s over de hele wereld, en geeft Bijbels onderwijs en praktische training.

We hebben al een mooi programma voorbereid met mooie afwisseling tussen FUN-FIRM-FAITH. Deze week is speciaal bedoeld voor tieners die houden van verdieping in hun geloof en willen proeven hoe het is om naar een Bijbelschool te gaan. In onze “Faith under Construction” momenten nemen we tijd voor worship met onze YNGbelieve band, luisteren we naar een spreker, houden we stille tijd en in de small teams praten we met elkaar over het thema. ’s Middags gaan we de bergen in en ’s avonds gaan we op een interactieve manier bezig met “Faith under Construction”. Je kunt zeker rekenen op een kampvuur avond.

Schema voor YNGbelieve Bibleschool week
De kosten voor onze YNGbelieve Bibleschool week 2023 in het Credo hotel midden in de Zwitserse bergen is €495
Deze kosten zijn inclusief:

-busreis vanaf Utrecht
-overnachting in het hotel met ontbijt, lunch en diner
-snacks
-alle middagactiviteiten
-inhoudelijk Bijbelstudie programma
-avonddiensten
-avondprogramma
-smallteams
-elke dag een studiemoment om huiswerk te maken incl. 2 docenten voor uitleg en ondersteuning.

Zelf regelen:
-annuleringsverzekering
-aansprakelijkheidsverzekering
-reisverzekering
-€10 voor het avondeten tijdens de terugreis van Zwitserland naar Nederland

Download hier de paklijst
Klik hier voor de algemene voorwaarden